Veilig & verantwoord werken met industriële touwtechnieken

Industriële touwtechnieken is een vorm van werkpositionering. Door middel van touwen & bijhorende toestellen kunnen moeilijk toegankelijke werkplaatsen op een veilige, verantwoorde manier bereikt worden.

Deze specifieke & flexibele werkmethode biedt tal van mogelijkheden bij werken op hoogte.

Minimale overlast

De eenvoudige installatie & ontmanteling van onze toegangssystemen maken snelle interventies mogelijk & zorgen voor een minimale overlast aan de werkomgeving. De meeste opdrachten kunnen worden uitgevoerd zonder productie-installaties uit dienst te nemen.

Strikte procedures, geschikte middelen

Door het hanteren van duidelijke procedures, een ervaringsgerichte selectie van de gebruikte middelen & het inzetten van vaste supervisors & operatoren in dienstverband, hebben we een respectvolle vertrouwensband weten op te bouwen bij onze talrijke opdrachtgevers.

Veilige touw installatie

Onze touw installaties zijn steeds gebaseerd op een positionering & een valbeveiliging. Door verschillende installaties te combineren, kunnen onze techniekers zich veilig verplaatsen in alle richtingen. Efficiënte & doordachte evacuatieprocedures maken integraal deel uit van elke werkopdracht.

Industriële touwtechnieken volgens de IRATA-richtlijnen bieden een veilig alternatief voor traditionele middelen bij werken op hoogte.